Nijssen Recycling B.V. Nieuw-Vennep T: 023-5341600

Klanten beoordelen ons met een

In dit ‘persbericht’ vertellen we u graag over deze twee rode zelfpersen op de foto hierboven. De perscontainers op lijken gloednieuw. Maar het zijn toch echt gebruikte containers die we volledig hebben gereviseerd.

Deze Husmann-zelfpersen waren na jarenlang intensief gebruik bij onze klanten toe aan een grondige opknapbeurt. Bij de revisie zijn in onze werkplaats de containers volledig gestript. Alle mechanische en elektronische onderdelen zijn door onze technische mensen nagelopen, gecontroleerd en gekeurd. Daarbij zijn slijtagegevoelige of beschadigde onderdelen gerepareerd en indien nodig vervangen.

zelfpers-in-werkplaats-onderhoud-en-revisie

Nadat de persen weer opgebouwd zijn is elke perscontainer gestraald en opnieuw gespoten door Hoogendoorn Containerbouw. Tot slot zijn de glanzende rode persen voorzien van nieuwe Recycling.nl bestickering, verzorgd door onze partner C&T-Reklame.

Intern beginnen, is extern winnen

Zo kunnen deze gereviseerde zelfperscontainers er weer jaren tegenaan. Een mooi voorbeeld van hergebruik en circulair ondernemen. Door de perscontainers goed te onderhouden en te reviseren halen we de maximale duurzaamheid uit ons eigen materiaal.

elektronica-in-zelfpers-container

Bovendien zorgt goed onderhouden materieel er ook voor dat onze klanten zo min mogelijk te maken hebben met storingen. Dit vermindert het aantal storing- en reparatiemeldingen wat ook weer bijdraagt aan besparing van energie en grondstoffen.

onderdelen-zelfperscontainer

Zelfpers huren voor uw afvalstroom?

Heeft u interesse in een zelfpers bij u op locatie? Neem dan contact op met onze recycling specialisten. Wie weet komt één van deze twee persen wel bij u te staan om uw gescheiden afvalstromen te comprimeren.

zelfpersen-nijssen-recycling-vrachtwagen

Door bijvoorbeeld een volumineuze afvalstroom als karton te persen, kunnen we meer kartonafval vervoeren in minder ritten. Dit bespaart onnodige extra kilometers en dus brandstof en CO2-uitstoot.

Wij staan bekend om het ‘doorwisselen’ van onze containers bij de klant. Onze chauffeurs rijden zo vaak mogelijk dubbel en hebben in dat geval twee containers mee op rit. U heeft dus altijd een perscontainer paraat en zit nooit zonder pers bij Nijssen.